WACHT… ik heb nog iets voor je!

De 7 video’s met gezondheidstips in het kader van ‘Bij Nettie op consult’ zijn onderweg! In elke video krijg je een gouden tip, die nog bijna niemand weet, wat je bij bepaalde ziektebeelden met voeding kunt doen. Want de kracht van gezonde voeding is veel groter dan jij denkt! Zelfs zo groot dat voeding je medicijn kan zijn.

Daar heb ik zelf in het jaar 2000 de nodige ervaring in opgedaan. Daarom heb ik voor jou, naast de video’s met gezondheidstips, ook nog De Eetlijn Collectie samengesteld. Met deze unieke Eetlijn Collectie krijg je van mij een e-book met hele nuttige informatie hoe jij voeding in kunt zetten als medicijn. Bovendien zitten er 2 recepten e-books bij waarmee je metéén aan de slag kunt. Je gaat ontdekken dat het super leuk kan zijn om op een natuurlijke manier aan je gezondheid te werken. Bovendien… ik help je erbij! 

De EetLijn Collectie

_________________

  • 8 makkelijke en GEZOND(e) en snelle Ontbijtrecepten
  • GEZONDE(re) Lunch recepten
  • Het tweede digitale NettiepediA boek met daarin 7 Moderne Ziektebeelden die je met de juiste voeding te Lijf kunt gaan.
  • Een overzicht van de meest gebruikte schuilnamen van de smaakversterker E-621, zowel in creditcard formaat als in A4 formaat. Zo zal je voortaan de trucjes van de voedingsmiddelenindustrie haarscherp doorzien.

Normaal € 49,95,- nu voor:

€ 17,50

 

Je ontvangt direct na de betaling een e-mail in je inbox met de downloadlink van de EetLijn Collectie.

LET OP:

De eerste mail ontvang je binnen 10 minuten. Heb je deze niet ontvangen check dan je SPAM, de mailtjes willen wel eens in de SPAM terecht komen.

Wat je kunt doen om te voorkomen dat ze niet meer in de SPAM terecht komen is nettie.bom@deeetlijn.nl en nettie@jouwlijflijn.nl toevoegen als een contactpersoon en deze markeren als veilig binnen je mailprogramma.

 

 

Beoordelingen

 

“Al 3,5 jaar koken wij volgens de recepten van de Eetlijn, ik wil nooit meer anders! Heerlijke recepten, makkelijk te maken en ik eet lekkerder dan ooit tevoren. Gewokte rode kool, smullen hoor! En ja, ik eet zo omdat ik na 45 jaar verlost ben van mijn hoofdpijn-migraine en vermoeidheid.”
– Janneke

We aten  voor de Eetlijn altijd volgens hetzelfde stramien met aardappelen, groenten en vlees of vis. Weinig variatie, veel bewerkte producten en kant en klare sausjes om er smaak aan te geven. Koken voelde aan als een sleur. Nu volgen we de recepten van de Eetlijn, met verse producten, zonder E-nummers, altijd weer nieuwe, lekkere en makkelijke gerechten. Koken is nu mijn PASSIE geworden.
– Erna

“De recepten van De Eetlijn zijn zeer eenvoudig om te maken, duidelijk uitgelegd en snel klaar! Super voor wie haast heeft en ook voor de mensen met meer tijd!! En ze barsten van de gezonde dingen! Heel de familie kan mee aan tafel! ‍‍‍”
– Vera