Bedankt voor je aanmelding!

Hey, wacht nog heel even.

Ik wil graag iets met je delen. Bekijk je even mijn video?

Als je de video bekeken hebt, kun je de vragen hieronder invullen. Belangrijk voor mij om te weten waar jouw struggle zit en waar jij behoefte aan hebt.

Vul hier de 4 vragen in:

Hoe jong ben jij?

Heb je je aangemeld voor het webinar vanwege :

Waar heb je het meeste last van?

Wat is je ultieme doel als het gaat om gezondheid/gewicht?

LET OP:

Binnen 10 minuten ontvang je je eerste mail. Heb je deze niet ontvangen check dan je SPAM, de mailtjes willen wel eens in de SPAM terecht komen.

Wat je kunt doen om te voorkomen dat ze niet meer in de SPAM terecht komen is nettie.bom@deeetlijn.nl en nettie@jouwlijflijn.nl toevoegen als een contactpersoon en deze markeren als veilig binnen je mailprogramma.

 

Wacht…
Wellicht is dit ook interessant voor jou.

Elke week geef ik op vrijdag om 9:00 een Facebook Live over een bepaald gezondheidsthema. Zal ik je op de hoogte houden over de onderwerpen? Klik op de button en Like mijn pagina en je ziet elke week waar ik het over ga hebben.