Het EetLijn Vakantie Voordeeldagenpakket

Wat leuk dat je interesse hebt in het EetLijn Voordeeldagenpakket. Je zult er letterlijk en figuurlijk heel veel voordeel uithalen.

Wat heeft het pakket voor jou in petto?

Het Vakantie Voordeeldagenpakket

Wat zit er in:

  • Het Online Inspiratieprogramma ‘365 dagen GEZOND(er) van A tot Z t.w.v. € 127,00. Een online jaarprogramma vol inspiratie, kooktips, recepten, kookvideo’s, keukentips en weetjes over gezondheid en producten. En vooral héél veel inspiratie!!!
  • Het recepten e-book GEZOND(er) Highteaën, de 1e ronde t.w.v. 11,50
  • Het recepten e-book GEZONDE(re) Tapas, de 1e ronde t.w.v. €11,50
  • Verzamelde EetLijn Weekrecepten (24 recepten) deel 1 t.w.v. € 9,95
  • Verzamelde EetLijn Weekrecepten (24 recepten) deel 2 t.w.v. € 9,95

Totaal € 169,90 nu voor € 117,-, dat is maar liefst € 52,90 cadeau!!!

Je ontvangt direct na de betaling een e-mail in je inbox met de downloadlink van het EetLijn Super VoordeelPakket.

 

Beoordelingen

 

“Al 3,5 jaar koken wij volgens de recepten van de Eetlijn, ik wil nooit meer anders! Heerlijke recepten, makkelijk te maken en ik eet lekkerder dan ooit tevoren. Gewokte rode kool, smullen hoor! En ja, ik eet zo omdat ik na 45 jaar verlost ben van mijn hoofdpijn-migraine en vermoeidheid.”
– Janneke

We aten  voor de Eetlijn altijd volgens hetzelfde stramien met aardappelen, groenten en vlees of vis. Weinig variatie, veel bewerkte producten en kant en klare sausjes om er smaak aan te geven. Koken voelde aan als een sleur. Nu volgen we de recepten van de Eetlijn, met verse producten, zonder E-nummers, altijd weer nieuwe, lekkere en makkelijke gerechten. Koken is nu mijn PASSIE geworden.
– Erna

“De recepten van De Eetlijn zijn zeer eenvoudig om te maken, duidelijk uitgelegd en snel klaar! Super voor wie haast heeft en ook voor de mensen met meer tijd!! En ze barsten van de gezonde dingen! Heel de familie kan mee aan tafel! ‍‍‍”
– Vera