ONTVANG NU DE GRATIS GEZONDHEIDSTIPS

Stel je wordt een dagje ouder en je merkt dat het allemaal niet meer zo lekker gaat. Vaak wat vage maar later aanhoudende klachten en de snelste weg is richting huisarts die je maar al te graag een medicijn voorschrijft.

Zeker niet alle artsen zijn hetzelfde en steeds meer wordt voeding besproken in de spreekkamer. Toch komt het nog vaak voor dat er snel een  pilletje voorgeschreven wordt want ja… de schoorsteen van de apotheek moet óók roken!

Jammer en een kans gemist want veel klachten kun je oplossen door voeding je medicijn te laten zijn.

Daarom stuur ik je in de loop van de komende weken 7 video’s over moderne ziektebeelden die met voeding heel eenvoudig te lijf kunnen worden gegaan.

Elke video duurt niet langer dan +/-5 minuten

  • Bij elke video met gezondheidstip hoort een pdf met geschreven tekst.
  • In elke video vertel ik je iets wat veel mensen nog niet weten!

Bij Nettie op Consult!

Laat jouw gegevens hieronder achter. Dan stuur ik gelijk de eerste gezondheidstip op.

De Eetlijn

Bij toeval ontdekte ik een gezondheidsprogramma waarbij niet het lijnen en afvallen centraal stond, maar de verandering van je leefstijl. Door de kracht van de gezonde voeding verdween het eczeem, waar ik al jaren last van had, als sneeuw voor de zon.

En als klap op de vuurpijl begon ik af te vallen zonder dat het me moeite kostte en ik bruiste van energie.

Ik had nooit zin om te koken maar door de heerlijke recepten werd ik een heuse keukenprinses!

– Nettie Bom

Ik heb de Privacyverklaring gelezen