WACHT… ik heb nog iets voor je!

Je aanmelding is gelukt. Super leuk dat jij GEZOND(er) leven ook zo belangrijk vindt.

En daarom heb ik een speciaal eenmalig aanbod voor je.  Je kunt alvast kennismaken met de recepten van De EetLijn.

8 makkelijke en GEZOND(e) Dinerrecepten.

_________________

 

EetLijn Proof dus Glutenvrij, Suikervrij, lactosearm, vrij van schadelijke E-middelen en Koolhydraatbewust.

€4,95

Je ontvangt direct na de betaling een e-mail in je inbox met de downloadlink van het receptenboek.

 

Beoordelingen

 

Janneke

Al 3,5 jaar koken wij volgens de recepten van de Eetlijn, ik wil nooit meer anders! Heerlijke recepten, makkelijk te maken en ik eet lekkerder dan ooit tevoren. Gewokte rode kool, smullen hoor! En ja, ik eet zo omdat ik na 45 jaar verlost ben van mijn hoofdpijn-migraine en vermoeidheid.

Erna

We aten  voor de Eetlijn altijd volgens hetzelfde stramien met aardappelen, groenten en vlees of vis. Weinig variatie, veel bewerkte producten en kant en klare sausjes om er smaak aan te geven. Koken voelde aan als een sleur. Nu volgen we de recepten van de Eetlijn, met verse producten, zonder E-nummers, altijd weer nieuwe, lekkere en makkelijke gerechten. Koken is nu mijn PASSIE geworden.

Vera

De recepten van De Eetlijn zijn zeer eenvoudig om te maken, duidelijk uitgelegd en snel klaar! Super voor wie haast heeft en ook voor de mensen met meer tijd!! En ze barsten van de gezonde dingen! Heel de familie kan mee aan tafel! ‍‍‍