Coaches

Samen met een EetLijn Coach bereik je méér…

Vind jij het ook zo lastig om je goede voornemens (blijvend) in de praktijk te brengen
Zodat je eindelijk verlost raakt van het zo gehate jojo effect. In je gezondheid en je vitaliteit?
Zou je eindelijk wel eens een stabiel gezond gewicht willen bereiken maar krijg je het in je eentje maar niet voor elkaar?

 

En herken jij je hierin?

 

  • Je wilt GEZOND(er) gaan leven,
  • fitter worden,
  • eindelijk van die vervelende kwaaltjes af…
  • meer energie krijgen,
  • een stabiel gewicht…
  • en je weet dat een gezonde leefstijl je erbij kan helpen en tóch… het lukt je maar niet om blijvend goed voor jezelf te zorgen.

Ik zal eerlijk met je zijn. Zelf heb ik 30 jaar in dit patroon gevangen gezeten. Totdat ik de kracht van voeding ontdekte en samen met een geweldige coach eindelijk de omslag heb kunnen maken om anders te gaan denken. Om te gaan denken in termen van ‘succes’ en ‘lukken’ en ‘slagen’.

Ik heb zelf aan den lijve ondervonden hoe fijn het is om iemand te hebben die naast je staat. Jouw coach, jouw sparringmaatje, je steun en toeverlaat en iemand die jou inspireert zodat het je deze keer wél gaat lukken om die omslag te maken en vast te houden. Dat je nu eindelijk eens voor jezelf gaat kiezen in plaats voor de kinderen, manlief, het huis, de auto, de boot de caravan…. Nú ben jij aan beurt en jouw coach gaat je daarbij helpen. Die zal je bij de hand nemen zodat je diep van binnen de drive ontwikkelt om nu voor jezelf en jouw gezondheid te kiezen. Voor de rest van je leven, want….

GEZOND(er) leven is
geen tijdelijke kuur;
het is een leefstijl.

Vind hier een EetLijnCoach bij jou in de buurt

Filter op

Mijn coach Nettie heeft mij in mijn proces enorm gesteund. Altijd kon (en kan) ik contact met haar opnemen. Als ik het moeilijk heb, luistert ze goed, past waar nodig het programma (aan mij) aan en reikt oplossingen aan. Want ieder lichaam is uniek en ieder lichaam reageert anders. Nettie voelt dat haarfijn aan. Ik ben nu een gelukkig mens.

Liza Henderson

Nettie was en blijft mijn coach, nog steeds kan ik met mijn vragen en opmerkingen bij haar terecht. Het was haar nooit teveel om me met raad en daad terzijde te staan en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Dank je wel Nettie, je bent een topper!

Paula

Nettie, ga zo door en ontzettend bedankt. Jij hebt mij heel goed geholpen. En ik hoop dat je nog heel veel mensen na mij op de goede weg kunt helpen.

Bedankt, bedankt, bedankt dat je er voor mij was.

Jopie Oosting