WACHT… ik heb nog iets voor je!

De 12 kookvideo’s zijn onderweg! Ik laat jou zien hoe je snel met plezier een gezonde maaltijd kan bereiden. Want de kracht van gezonde voeding is groter dan jij denkt! Hier kwam ik 20 jaar geleden achter.

Daarom heb ik voor jou De Eetlijn Bundel samengesteld. Met De Eetlijn Bundel zet jij de eerste stappen naar een GEZONDE(re) levensstijl. Je gaat ontdekken dat het niet moeilijk hoeft te zijn, want ik help je daarbij! 

De EetLijn Bundel

_________________

  • 8 makkelijke en GEZOND(e) Dinerrecepten
  • GEZONDE(re) Tapas recepten
  • Het allereerste digitale NettiepediA boek met daarin de 6 Gouden BasisRegels voor een Schoon en Gezond Lichaam.
  • Een overzicht van alle schuilnamen van suiker in creditcard formaat en A4 formaat; je zult voortaan de trucjes van de voedingsmiddelenindustrie haarscherp doorzien.

Normaal € 49,95,- nu voor:

€ 17,00

 

Je ontvangt direct na de betaling een e-mail in je inbox met de downloadlink van de EetLijn Bundel.

LET OP:

De eerste mail ontvang je binnen 10 minuten. Heb je deze niet ontvangen check dan je SPAM, de mailtjes willen wel eens in de SPAM terecht komen.

Wat je kunt doen om te voorkomen dat ze niet meer in de SPAM terecht komen is nettie.bom@deeetlijn.nl en nettie@jouwlijflijn.nl toevoegen als een contactpersoon en deze markeren als veilig binnen je mailprogramma.

 

 

Beoordelingen

 

“Al 3,5 jaar koken wij volgens de recepten van de Eetlijn, ik wil nooit meer anders! Heerlijke recepten, makkelijk te maken en ik eet lekkerder dan ooit tevoren. Gewokte rode kool, smullen hoor! En ja, ik eet zo omdat ik na 45 jaar verlost ben van mijn hoofdpijn-migraine en vermoeidheid.”
– Janneke

We aten  voor de Eetlijn altijd volgens hetzelfde stramien met aardappelen, groenten en vlees of vis. Weinig variatie, veel bewerkte producten en kant en klare sausjes om er smaak aan te geven. Koken voelde aan als een sleur. Nu volgen we de recepten van de Eetlijn, met verse producten, zonder E-nummers, altijd weer nieuwe, lekkere en makkelijke gerechten. Koken is nu mijn PASSIE geworden.
– Erna

“De recepten van De Eetlijn zijn zeer eenvoudig om te maken, duidelijk uitgelegd en snel klaar! Super voor wie haast heeft en ook voor de mensen met meer tijd!! En ze barsten van de gezonde dingen! Heel de familie kan mee aan tafel! ‍‍‍”
– Vera