Bedankt voor je aanmelding!

LET OP:

Binnen 10 minuten ontvang je je eerste mail. Heb je deze niet ontvangen check dan je SPAM, de mailtjes willen wel eens in de SPAM terecht komen.

Wat je kunt doen om te voorkomen dat ze niet meer in de SPAM terecht komen is nettie.bom@deeetlijn.nl en nettie@jouwlijflijn.nl toevoegen als een contactpersoon en deze markeren als veilig binnen je mailprogramma.

 

Wacht…
Wellicht is dit ook interessant voor jou.

Elke week geef ik op vrijdag om 9:00 een Facebook Live over een bepaald gezondheidsthema.

Klik op de button en Like mijn pagina en je ziet elke week waar ik het over ga hebben.

Wacht…
Wellicht is dit ook interessant voor jou.

Elke week geef ik op vrijdag om 9:00 een Facebook Live over een bepaald gezondheidsthema. Zal ik je op de hoogte houden over de onderwerpen? Klik op de button en Like mijn pagina en je ziet elke week waar ik het over ga hebben.