Blogs

Voedsel bereiden: veel manieren maar welke manier is de gezondste?
Voedsel bereiden, eten koken, maaltijden klaarmaken…voor de één is het bereiden van voeding een hobby, voor de ander een noodzakelijk kwaad. Er zijn heel veel verschillende methodes; de ene is gezon…
lees verder
Mozzarella, hoe kies je de beste en waarom is het (on)gezond?
Mozzarella: staat het bij jou vaak op je menu? Misschien ben je er niet zo bekend mee maar het kan ook zijn dat je het geregeld eet. Ik heb het pas een paar jaar geleden echt ontdekt. In dit blog kun…
lees verder
Metabool syndroom: oorzaken en gevolgen van deze stille epidemie! Met 7 belangrijke tips om het te voorkomen
Het woord syndroom verwijst naar een verzameling verschijnselen en symptomen. Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling in de breedste zin van het woord: alle processen die plaatsvinden in ons…
lees verder
MCT-olie, ontdek de geheimen van dit prachtige product
MCT-olie lijkt vele geheimen te bevatten. Toch is het nog steeds bij veel mensen niet echt bekend. En soms wordt het zelfs afgeraden. Hoe zit dat? Voor mij is het een top product, waar ik graag aandac…
lees verder
Reukverlies, wat is de oorzaak en 9 tips wat je zelf kunt doen.
Reukverlies, hoe zou het toch zijn als je niet meer zou kunnen ruiken? Als je nooit meer heerlijke aardbeien zou kunnen ruiken, of de geur van vers gemaaid gras zou kunnen waarnemen. Ik moet er niet a…
lees verder
Kolen: Knettergezonde groente en 10 redenen om ze vaak te eten!
Rode kool, boerenkool, witte kool, savooienkool, broccoli, spruitjes, allemaal heerlijk, super veelzijdig in de keuken maar vooral… knettergezond! Maar waarom eigenlijk? En hoe kun je lekker kokkerell…
lees verder