Nettie Bom

VOEDINGCOACH EN COACHTRAINER, OPRICHTER VAN DE EETLIJN

Zoek je een spreker?

Zet me voor de zaal en ik heb het naar mijn zin. Mijn passie voor een gezonde leefstijl met anderen delen, is het liefste wat ik doe. Ik spreek op events, netwerkbijeenkomsten, seminars, vrouwenverenigingen en voor bedrijven.

 

Thema’s

Mijn onderwerpen zijn zeer uiteenlopend.

  • Voor bedrijven heb ik een thema hoe ze hun ziektekosten kunnen verlagen door verandering van leefstijl van hun personeel.
  • Voor netwerkbijeenkomsten kan ik het hebben over specifieke ziektebeelden en wat je met voeding daaraan kunt doen.
    • Overgang en voeding
    • Stop diabetes
    • Wat te doen bij darmproblemen enz. enz.

Ik kan mijn thema helemaal op maat maken voor het doel van de lezing. Mijn lezingen zijn interactief, inspirerend en soms confronterend. Maar altijd met humor en enthousiasme.

 

Mogelijkheden en tarieven

Wil je graag meer weten wat de mogelijkheden en de tarieven zijn? Neem contact met me op zodat we helder krijgen wat de wensen zijn.

Ik sprak onder andere voor:

Schwarz Oostenrijk
Schwarz Duitsland
Schwarz Nederland
Vrouwen van Nu Fijnaart
Kruisvereniging Fijnaart

 

Enthousiaste reacties

Vrouwen van Nu Fijnaart en Heijningen e.o.

Afdelingsavond Vrouwen van Nu Fijnaart e.o. met Nettie Bom groot succes! Alle 40 aanwezigen luisterden aandachtig naar Nettie die heel duidelijk vertelde over haar Eetlijn / Leeflijn. Hoe word je en blijf je gezond, wat kun je beter niet eten en wat juist wel. Hoe krijg en houd je een gezonde levensstijl. Bij de koffie en in de pauze heerlijke gezonde hapjes gemaakt door Nettie zelf. Zeer de moeite waard!

Ronneke Knikker-Doijer

Afgelopen dinsdag in Hoogeveen een geweldige lezing bijgewoond over  De EetLijn door  Nettie Bom. Zelf ben ik al 2 jaar fan van De EetLijn. Het heeft mij enorm geholpen om mij energieker te voelen; mijn hooikoortsklachten zijn verdwenen en de pijnscheuten door mijn lichaam zijn weg.
Ik kan iedereen aanraden ….wanneer je niet goed in je vel zit…..zo’n lezing bij te wonen……weet zeker dat je enthousiast wordt