Dikke handen, dikke voeten en 's avonds de boorden van je sokken in je enkels? Dat kan te maken hebben met een falend lymfesysteem.
Wat je daar zelf aan kunt doen, ontdek je tijdens deze live uitzending van De EetLijn.
 
Vond je deze info interessant en wil je meer, méér, MÉÉR???
Wil je weten hoe je je darmen optimaal gezond houdt?
Wil je weten hoe je darmen en brein optimaal samen kunnen werken?
Wil je weten hoe je je zintuigen optimaal kunt ondersteunen?
Wil je weten hoe je je hormonen optimaal in balans kunt houden?
Wil je zelfs weten hoe je je borsten optimaal kunt verzorgen door de lymfevaten daar te stimuleren?
En wil je genieten van heerlijke recepten die al die processen ondersteunen zodat je uiteindelijk GEZOND(er) OUD(er) kunt worden?
 
Meld je dan aan voor het online jaarprogramma ‘365 dagen GEZOND(er) van Lijf en Leden’ en ga 12 maanden met Nettie en De EetLijn op pad. 12 maanden lang dagelijks een ondersteunende en inspirerende mail, met heerlijke bijpassende recepten voor het hele gezin.
 
De waarde van dit programma is € 497,00. Nu, vanaf vandaag t/m zondag 3 maart, voor € 147,00. Daarna gaan de deuren naar het programma weer dicht.
Klik op de volgende link om je aan te melden en je kunt metéén aan de slag: https://shop.deeetlijn.nl/product/365-dagen-gezonder-van-lijf-en-leden-bonus/?fbclid=IwAR1x6Z5p6TSw65Wc_rkwRu4GAOuhpl01zRlrN6NfDe6kcmcr-yK9hN2p-PY
 
Bedankt voor het kijken, het liken en het delen en tot volgende week. Dan ben ik er weer en dan met het thema: sesamzaad.
 
Fijn weekend en tot dan.
 
P.s. Ik was vandaag een beetje warrig en heb een paar termen door elkaar gebruikt. Oedeem en lymfoedeem. In het blogbericht van Ria komt alles op zijn pootjes terecht. Het blogbericht ontvang je zondags rond 20.00 uur bij De EetLijnPraatjes. Ontvang je die nog niet? Meld je hier aan en ontvang 12 dagen lang een heerlijk recept en wekelijks De EetLijnPraatjes: https://www.deeetlijn.nl/12-recepten/
Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?