Glucosamine staat erom bekend dat het goed zou zijn om je kraakbeen in goede conditie te houden. Maar ís dat ook zo? En zo ja, welke glucosamine zou je dan moeten gebruiken? Want er zijn zoveel soorten en samenstellingen en onderzoeken spreken elkaar wel eens tegen. Ria en ik zijn er diep in gedoken en geven je opheldering in deze uitzending van De EetLijn.

Vond je deze uitzending interessant en wil je meer, méér, MÉÉR??? Meld je dan aan voor mijn online jaarprogramma ‘365 dagen GEZOND(er) van Lijf en Leden’ met een waarde van € 497,00. Vanaf vandaag t/m zondag 21 april a.s. voor € 147,00. Daarna is het voorlopig niet meer te boeken.

Een jaar lang wakker worden met een super interessante, inhoudelijke en inspirerende mail van mijn persoontje over alles wat er gebeurt in je lichaam van top tot teen. Aan bod komen moderne ziektebeelden, de oorzaken, de symptomen en hoe je voeding in kunt zetten om de aandoeningen te voorkomen en/of terug te dringen. Met bijbehorende recepten. Je kunt je aanmelden via deze link en kunt daarna metéén aan de slag: https://shop.deeetlijn.nl/.../365-dagen-gezonder-van.../

Allemaal bedankt voor het kijken, het liken en het delen en tot volgende week. Dan ben ik er weer en dan met het thema: Fibromyalgie.

Fijn weekend en tot dan.
Nettie Bom, Orthomoleculair therapeut.
Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?