De knop is om voor Paula en zij voelt zich 100%!

Succesverhalen

Graag wil ik een stukje schrijven over mijn ervaringen met het EetLijn  programma wat Nettie toepast in haar praktijk in Fijnaart en waarmee zij mensen coacht. Het eerste wat ik altijd zei, als ik contact had met Nettie, was: “De knop is om en ik voel me 100%”! En zo voel ik me nog steeds:

  • Gezond
  • Energiek
  • Blij met de keuze die ik gemaakt heb om dit te gaan doen

Nu, ruim 10 kilo lichter, ben ik me veel bewuster van wat ik eet en doe. Wat ik vooral ervaren heb; je kunt het geen dieet noemen maar een levenswijze. Langzaam maar zeker, maar tóch… de knop is óm vóórdat je het weet,  gewoon omdat het een logisch vervolg is en geen moeten.

De knop is óm

De knop is óm; dan ga je vanzelf bewuster met je lichaam om, je beseft steeds beter wat goed voor je is en wat niet. Daardoor ben je kritischer als je je boodschappen gaat doen, leer je op verborgen gevaren te letten. Achteraf gezien heeft het me geen moeite gekost maar wel heel veel voldoening gegeven!

Coach

Nettie was en blijft mijn coach, nog steeds kan ik met mijn vragen en opmerkingen bij haar terecht. Het was haar nooit teveel om me met raad en daad terzijde te staan en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Dank je wel Nettie, je bent een topper!Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?