Kilo’s kwijt voor Miranda

Succesverhalen

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik in contact gekomen met De EetLijn bij Nettie Bom in Fijnaart. Een collega van mij had ik een tijdje niet gezien en toen ik haar weer zag, riep ik uit: “Wauw, wat zie jij er goed uit zeg!!!”

  • Een frisse blik en een práchtige huid
  • Kilo’s kwijt

Ik vroeg haar: “Waar heb jij gezeten?”.

Het voordeel van het LijfLijn programma is dat je gewóón “normaal” eet

Zij vertelde me over Nettie en het programma waarmee zij werkt. Enthousiast ben ik gestart, samen met mijn man. Het voordeel van dit gezondheidsprogramma vind ik dat je gewoon “normaal” eet. Ik bedoel, geen maaltijdvervangers in de vorm van shakes en repen.

In eerste instantie stond het me tegen om voedingssupplementen te nemen maar ik wilde wat kilo’s kwijt en ben gestart. Al snel zag ik bij mezelf resultaat en besefte ik dat die supplementen, die je tijdelijk gebruikt, écht een functie hebben.

Kilo’s kwijt voor Miranda; zij bereikte, prachtige resultaten

  • Ik raakte kilo’s kwijt
  • Ik zag mijn huid ook opknappen; voorheen had ik gemakkelijk last van eczeem en onregelmatigheden en die verdwenen ook als sneeuw voor de zon
  • Ik had ook veel meer energie

Doordat het programma 2 x 6 weken beslaat (méér of minder kan ook naar gelang er méér of minder kilo’s af moeten), heeft je nieuwe manier van eten tijd om te beklijven. En dat je voedingslijsten worden nagekeken is super. Daar heb ik nog het meeste van geleerd.

Onlangs zijn mijn man en ik op herhaling geweest. Het is altijd goed om weer een keer schoon schip te maken en weer bij de les te blijven; we zijn weer helemaal up to date.Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?