Positievere uitstraling voor Rita van der Pol

Succesverhalen

Vanaf het moment dat ik vervroegd in de overgang raakte, al op mijn 42e, vlogen de kilo’s er aan. Zeker omdat ik vanaf dat moment ook niet meer heb gesport wegens allerlei kwaaltjes en snelle blessures. Ook was ik regelmatig wat aan de depressieve kant, waarschijnlijk door mijn eigen negatieve zelfbeeld. En het rare is, dat je daar aan went en het gewoon accepteert! Tot het moment dat je je bewust wordt van de negatieve effecten van overgewicht op je gezondheid!

Eerdere pogingen

Ik heb daarom ook al eerder gezondheidsprogramma’s gevolgd, maar ik heb me ook steeds weer laten verleiden om van het padje af te wijken… Wat ik aan gewicht was kwijtgeraakt, was er ook zó weer bij op!

Bevlogen

Tijdens de introductie van De EetLijn heeft Nettie zó bevlogen en vol passie gesproken over gezonde voeding dat het me heeft geïnspireerd om het roer om te gooien! Vol enthousiasme ben ik toen aan het programma begonnen! En wat ziet alles er sprankelend, fris en vrolijk uit: Het programmaboekje, de folders, de banners, de Facebookpagina; álles!

Positievere uitstraling

Vanaf het moment dat ik ben gestart:

  • Heb ik absoluut geen behoefte meer gehad om te “snaaien”.
  • Voel ik me vrolijk en opgeruimd.
  • Heb ik meer energie!
  • Heb ik een veel positievere uitstraling.

En wát een lekkere recepten! Mijn man geniet er ook volop van! Hij ziet me ook veranderen, niet alleen qua gewicht, ook de positievere uitstraling, daar is hij heel blij mee. En hoe leuk is het dat in de besloten Facebook-groep de ervaringen van de EetLijners met elkaar worden gedeeld! Een enorme inspiratiebron!

Voorlopig kunnen we nog goed variëren met de heerlijke gerechten van De EetLijn, maar wat ben ik blij dat Nettie ook met een nieuw receptenboekje gekomen is.

kaft

 

 

 

En er zijn er nog méér in de maak, heb ik begrepen. Die zullen me verder inspireren om dit nieuwe pad te blijven volgen! En die boekjes hebben dezelfde uitstraling  als het bestaande materiaal van De EetLijn. Het zit helemaal goed…

Rita van der Pol – Modderkolk.Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?