Blogs
Anijs: een heerlijke smaakmaker met krachtige eigenschappen. Met 12 toepassingen en 12 mogelijke effecten voor je gezondheid!
Anijs, gebruik jij dat wel eens in de keuken? En zo ja, welke soort? Want wist je dat anijszaad en steranijs twee totaal verschillende producten zijn? In dit blog informeer ik je over beide soorten: w…
lees verderKruidnagel: een krachtige en verwarmende specerij. Met 10 voordelen voor je gezondheid!
Wist je dat kruidnagel op de eerste plaats staat van de lijst van antioxidanten en dat het daardoor de lichaamscellen kan beschermen tegen allerlei nare aandoeningen? Hoe dat komt ontdek je in dit blo…
lees verderHonger, ontdek de 13 soorten die er zijn en 12 tips om honger tegen te gaan
Wanneer ga jij eten? Als je horloge aangeeft dat het tijd is? Of als je alleen bent en je chagrijnig voelt? Of als je boos en verdrietig bent? Herken jij überhaupt je eigen honger? Wist je dat er wel…
lees verderAmaranth: Onbekend, maar vanaf vandaag niet meer onbemind! Met 9 voordelen voor onze gezondheid.
Amaranth is een product dat nog steeds behoorlijk onbekend is. Dat is erg jammer, want het is een prachtig product dat BOMvol voedingsstoffen zit. Het wordt wel ‘overlevingsgraan’ genoemd. Dat is niet…
lees verderCandida, een hardnekkige aandoening en 8 schimmeldodende voedingsmiddelen
Candida, een veel voorkomende kwaal met nare symptomen. Maar wat is het nu eigenlijk? En vooral: wat kun je doen om candida, een hardnekkige ’tante’, uit te roeien? Hierover kun je in dit blog van all…
lees verderOlijfolie: een heel gezonde olie als je tenminste de juiste gebruikt. Met 9 gezondheidsvoordelen en 8 tips om te zorgen dat je de beste kwaliteit koopt.
Olijfolie, zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Welke soort kun je nou het beste nemen? En kun je één en dezelfde olie gebruiken voor warme én koude gerechten? Of is het echt nodig om meerdere…
lees verder