Diabetes medicatie voorkomen voor Henny Bevers

Succesverhalen

Ik ben begonnen met De EetLijn op 17 september 2015. Eén van de redenen was dat ik suikerziekte heb (diabetes type 2) en dat mijn bloedsuikerspiegel veel te hoog was. Ik stond op het punt dat ik insuline moest gaat spuiten en was al aan het oefenen hoe je dat moest doen. Maar ik wilde eigenlijk helemaal niet gaan spuiten en heb de diabetici verpleegkundige gevraagd of ik nog uitstel kon krijgen omdat ik met De EetLijn wilde beginnen.

Diabetes medicatie voorkomen; de verpleegkundige wilde weten hoe ik dat ging doen

Ze vroeg wat ik ging doen. Ik vertelde haar over De EetLijn, o.a. dat wij geen “gewoon” brood meer zouden eten en ook geen aardappelen. Ze ging gelijk op de site kijken van De EetLijn en gaf mij 3 weken de tijd om te kijken hoe het ging. Die 3 weken had ik goed mijn best gedaan, dat dacht ik in ieder geval; ik was 8 kilo afgevallen en mijn suiker was gedaald van 14 naar 6.

Zelfs het glycohemoglobine gehalte is gezakt van 75 naar 47

Toen zei ze dat dát wel goed was maar dat mijn glycohemoglobine nog te hoog was; het was  eerst 75 en nu 69. Normaal moet het tussen de 20 en de 42 zitten.
Dat was op 10-08-2015. Ik was die dag toch wel wat teleurgesteld maar ik ben gewoon verder gegaan met de EetLijn. Het volgende bezoek was op 17-12-2015. Ik zat in de wachtkamer toen ze riep: “Kom maar gauw naar binnen”. Ik dacht dat het nog niet goed zou zijn. Ze printte de uitslag en ze zei: “Wat is dit een prachtig resultaat”. Ik was van 69 naar 47 gegaan. Ik kreeg er kippenvel van. Ik ben hier zo blij mee; de volgende keer gaat ze waarschijnlijk mijn medicijnen van mijn schildklier aanpassen en gaat er een pilletje af voor mijn suiker.

De EetLijn? Ik wil niets anders meer. Het eten is heerlijk en het is heel goed vol te houden!

Nettie ik ben je nog iedere dag dankbaar; het is een prachtig programma!
Groetjes van Henny BeversZoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?