Eczeem bepaalde het leven van Liza Henderson

Succesverhalen

Vanaf mijn veertiende levensjaar werd mijn leven getekend door allerlei vage klachten:

  • Eczeem en andere huidklachten
  • En de daarbij horende kwalen zoals o.a. jeuk.
  • Slecht slapen
  • Met als gevolg dat ik altijd moe was
  • ’s Ochtends stond ik futloos op en ik sleepte me de dag door

Eczeem had grote invloed op mijn functioneren

Mijn slechte gezondheid bepaalde mijn hele leven, mijn gemoedstoestand, mijn relaties, mijn werk, mijn alles.

Op mijn 47e maakte ik kennis met Nettie, coach van De EetLijn en ik wist meteen: Dit is iets voor mij. Een  programma dat werkt aan mijn hele welzijn! Niet één probleempunt aanpakken maar je hele lichaam “opknappen”.

Enthousiast ben ik aan het programma begonnen. Maar jemig, wat was het zwaar! Mijn lichaam sputterde ontzettend tegen. Mijn lichaam bleek hard toe aan ontgiften! Het water spuugde ik tijdens de eerste opruimdagen uit en ik was vermoeider dan ooit. Ik vond het ook best lastig om “anders” met eten om te gaan. Het afwegen, het vooruit denken, het vooraf klaarmaken.

Na een aantal weken ging het steeds gemakkelijker. Vooral toen ik merkte dat het resultaat had. En…het uitzicht dat je na de eerste fase kon overgaan naar de 2e fase: Minder afwegen, méér groente en fruit, weer een keer pasta of aardappels eten…

Ik kan nu zeggen dat het programma me goed af gaat. Al zijn er uiteraard ook moeilijke momenten. Vooral als ik samen ben met mijn gezin, familie en/of vrienden. Maar ik ga daar steeds beter een weg in vinden. Ik zorg ervoor dat ik iedere dag voldoende water drink, dagelijks mijn 10.000 stappen haal en geniet daar ook van. En ik vind het fijn dat ik een nieuwe visie heb gekregen op mijn eetgedrag en eten in het algemeen. Gezond eten kan zo lekker en zo makkelijk zijn!

Ik ben super blij dat ik kennis heb gemaakt met dit programma en dat ik – na een moeilijke start – heb doorgezet.

  • Ik slaap nu goed
  • Ik heb overdag energie
  • En mijn huidklachten zijn volledig verdwenen

Ik merk het direct als ik “verkeerd” eet, te weinig wandel of te weinig drink; mijn lijf is wat dat betreft een goede raadgever. Mijn coach Nettie heeft mij in mijn proces enorm gesteund. Altijd kon (en kan) ik contact met haar opnemen. Als ik het moeilijk heb, luistert ze goed, past waar nodig het programma (aan mij) aan en reikt oplossingen aan. Want ieder lichaam is uniek en ieder lichaam reageert anders. Nettie voelt dat haarfijn aan. Ik ben nu een gelukkig mens.Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?