Leefstijl verbetering was voor Alicia de reden…

Succesverhalen

Mijn naam is Alicia en ik ben schoonheidsspecialiste; sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk.
Voordat ik met het leefstijlprogramma De EetLijn begon, speelde ik al ruim een jaar met het idee om mijn behandelingen in de salon uit te breiden met iets nieuws maar wat… daar kwam ik niet uit.
Ik heb voeding en de invloed van voeding op je gezondheid altijd interessant gevonden. Ik dacht redelijk ‘gezond’ te leven maar er mocht toch altijd wel een kilootje of 5 af… Maar hoe? Ik ben nooit een voorstander van diëten geweest en al helemaal niet van de maaltijdvervangers varianten omdat ik altijd wel heb geweten dat diëten niet goed voor je (stofwisseling) zijn en er voor zorgen dat je gaat en blijft jojoën. Mijn interesse ging méér uit naar een programma wat een leefstijl verbetering zou geven.

Op een dag kwam er een nieuwe klant bij mij binnen en vertelde mij tijdens haar behandeling over De EetLijn waar zij in haar eigen praktijk mee werkte en of ik interesse zou hebben om in mijn salon aan mijn klanten aan te bieden. In eerste instantie dacht ik: “Ga weg met je dieet”. Maar na wat meer research en een gesprek met Nettie, coach van het programma en tevens orthomoleculair therapeut, werd ik toch erg nieuwsgierig want dit klonk niet als een dieet. Ik besloot het programma te gaan volgen om zo zelf te ontdekken of het ook zou doen wat mij werd verteld. Het bleek inderdaad  om een leefstijl verbetering te gaan.

Leefstijl verbetering gaf binnen 3 weken al effect

Ik merkte de volgende veranderingen:

  • Ik kreeg meer energie, én…
  • Werd ’s morgens uitgeruster wakker
  • Het getal op de weegschaal zakte elke dag een klein beetje. In totaal viel ik ruim 12 kilo af en dat is er op +/- 2 kilo na ook af gebleven.
  • De droge schilferige hoofdhuid verdween.
  • Ik begon na 10 jaar in het vak na een drukke werkweek wat last te krijgen van de gewrichten in mijn handen maar óók dát is verleden tijd.
  • Ik had ook altijd overgevoelige darmen; het duurde even voordat die schoon waren maar ik ben nu bijna een jaar verder en heb totaal geen last meer van mijn darmen. Dat is een enorme verademing.

Door de leefstijl verbetering ben ik zoveel lekkerder in mijn vel gaan zitten. O.a. doordat ik heel veel energie heb gekregen en ook door mijn gewichtsafname, was de keus om zelf coach van het programma te worden om zo andere mensen te gaan begeleiden om gezonder en fitter te gaan leven snel gemaakt. En met succes!!! Ik heb inmiddels de coachopleiding gevolgd en met succes afgerond en ik heb in een korte periode diverse mensen met verschillende gezondheidsklachten in mijn salon geholpen om hun  leefstijl met succes te veranderen om zo gezonder en fitter door het leven te gaan.Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?