Bewustwording en aanpassing leefstijl voor Marius

Succesverhalen

Ongeveer 4 jaar geleden kwam ik, via via, in aanraking met het EetLijn programma waar Nettie al méér dan 12 jaar mee werkt in haar praktijk in Fijnaart. “Toch niet wéér een dieet hè?”, dacht ik in eerste instantie. Maar tijdens het intakegesprek kwam ik er achter dat de intentie helemaal juist was. Het is een bewustwording van wat je eet, hoeveel je eet, wanneer je eet, waar je op moet letten bij het boodschappen doen en wat het belang is van bewegen. 

Het gevolg van bewustwording en aanpassing leefstijl voor Marius:

  • Een gewichtsafname
  • Een betere conditie
  • Meer energie
  • En een betere gezondheid.

Geen verkoudheden meer en de koortslip en hooikoorts zijn verleden tijd!

Dit laatste, een betere gezondheid, is meetbaar voor mij omdat ik minstens twee keer per jaar snipverkouden werd, soms last had van een koortslip en af en toe hooikoorts. Vaak wordt er aan mij gevraagd hoe ik het volhoud. Het is geen volhouden maar een vastgeroeste eet- en levensgewoonte loslaten; bewustwording en aanpassing leefstijl. Aanvankelijk lijkt dit moeilijk maar al snel ontdek je dat een andere eet- en levensgewoonte nog fijner is dan wat je gewend was. Je eet gevarieerder, je smaak verbetert,  je hebt niet meer dat volle gevoel en geniet er meer van.

Fraaie verbetering van de kwaliteit van leven

Het lijkt een promotie verhaal maar daar zou ik nooit achter kunnen staan. Voor mij is het een fraaie verbetering van de kwaliteit van mijn leven. Ik heb al aardig wat mensen dit EetLijn programma aanbevolen en doe het langs deze weg nog maar eens een keer. Het is werkelijk een bewustwording en aanpassing leefstijl. Het programma maakt haar naam wáár…

Marius Konijnendijk