Hypermobiliteit; door programma minder pijn voor Linda

Succesverhalen

Mijn naam is Linda van der Zande. Ik ben 33 jaar en moeder van twee zoons. Vier weken geleden kwam ik bij Nettie in haar praktijk voor de uitleg van het EetLijn programma waarmee zij werkt en ben ik begonnen mijn leefstijl aan te passen onder begeleiding van Nettie.

Hier had ik verschillende redenen voor: Ik wilde van mijn overgewicht af maar vooral van de pijn. Zo’n jonge vrouw als ik hoort toch niet dagelijks gekweld te worden door allerlei vage pijnklachten?

Hypermobiliteit

Ik heb hypermobiliteit en dat brengt pijnklachten met zich mee; zo heb ik bijvoorbeeld altijd veel last van mijn stuitje en onderrug. Nu had ik door alle positieve verhalen wel gehoopt dat mijn pijn door de hypermobiliteit iets minder zou worden, maar dat het na 4 weken al zoveel beter zou gaan, is bijna een wonder

Daarbij:

  • Heb ik ook nog eens veel meer energie, wat natuurlijk ook heel erg fijn is
  • Verder is ook mijn huid nog zachter geworden
  • Nu ben ik inmiddels bijna 7 kilo afgevallen; een geweldig resultaat in deze korte tijd
  • Het is heel fijn om zo bewust met eten om te gaan en op die manier alleen te kiezen voor gezonde voedingsmiddelen.

Dit was overigens wel iets waar ik, voordat ik met het programma begon, een beetje tegenop zag. Had ik wel tijd om dit programma te volgen, naast mijn gezin en werk? En hoe zouden mijn zoontjes (van 2 en 7 jaar) hier op reageren? Dit valt me uiteindelijk erg mee. Uiteraard kost het in het begin wat extra tijd, maar omdat het zo leuk is om mee bezig te zijn (recepten uitzoeken e.d.) kost het geen moeite. Het geeft zo’n goed gevoel om helemaal zelf lekker eten op tafel te zetten zonder daarbij gebruik te maken van pakjes en zakjes, zoals allerlei kruidenmixen. En als je van je pijnklachten door de hypermobiliteit af kunt komen, heb je daar wel iets voor over.

Het hele gezin eet mee met de warme maaltijd!

Mijn man en zoons eten ’s avonds gewoon hetzelfde als ik en ik heb ze nog niet 1x horen klagen dat er geen aardappels, pasta of rijst op tafel staan. De recepten zijn gewoon hartstikke lekker! Na vier weken ‘zit ik er al helemaal in’ en kan ik me niet meer voorstellen om terug te gaan naar mijn oude levensstijl.

Met behulp van de begeleiding van Nettie zal dit zeker goed komen. In het begin van het programma kreeg ik elke dag feedback van haar. Nu ik een tijdje bezig ben nog elke week en dat is heel prettig. Mocht je de fout in gaan, hoor je dat terug. Ik kijk nu al uit naar de zomer. Weer leuke jurkjes aan kunnen i.p.v. slobbershirts…. Heerlijk!

Ik kan iedereen dit programma aanraden. Ook als je geen overgewicht hebt of pijnklachten.Het is een investering in een gezond lichaam, jouw lichaam! En dat is toch iets waar je zuinig op moet zijn???Zoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?