Stoptober en 12 kilo minder met Kerst, op mijn sloffen!

Succesverhalen

De reden dat ik begonnen ben met het voedingsprogramma De EetLijn was in eerste instantie om te willen stoppen met snoepen. Ik ben hét voorbeeld van een jo-jo-er (geweest). Eerst veel afvallen en dan bijna alle verloren kilo’s weer terug er aan. En ik werd van al dat gesnoep moe. De maand oktober staat bekend als “stoptober”. Mijn gedachte was: “Als andere mensen kunnen stoppen met roken, moet mij dat toch ook lukken, maar dán stoppen met snoepen”.

Stoptober

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, de knop omgezet en Nettie gebeld. Doordat er net een afspraak uitgevallen was, kon ik gelijk ‘s middags al terecht waardoor ik op 1 oktober kon beginnen met stoptober en starten met het programma De EetLijn. Naast het stoppen met snoepen had ik mijn tussen-doelstelling gezet op 12 kilo minder wegen met Kerst.

12 kilo minder met Kerst, op mijn sloffen

Ik kan jullie zeggen dat ik beide doelstellingen tot nu toe “op mijn sloffen” gehaald heb. Dit heb ik mede te danken door mijn eigen wilskracht en een “stok achter de deur” van Nettie maar vooral door het feit dat ik totaal niet het idee heb om op dieet te zijn en daardoor dingen niet zou mogen eten. Ik eet nu alleen ánders,maar o zo lekker ! En ondanks het feit dat ik niet echt een keukenprinses ben, lukt het mij toch om heerlijke maaltijden op tafel te zetten. De recepten van Nettie zijn gemakkelijk en in korte tijd te bereiden.

Het programma geeft mij:

  • Energie, energie die ik sinds lange tijd niet meer had.
  • Ik voel mij goed.
  • Ik zit lekker in mijn vel.
  • Ik leer nu vooral keuzes maken, niet alleen omdat ik bepaalde dingen (tijdelijk) niet wil eten, maar vooral omdat ik nu weet waaróm ik ze wel of niet wil eten.
  • Deze bewustwording maakt dat ik zal blijven zeggen dat ik een jo-jo-er ben GEWEEST. Ik ga met frisse moed door!

Patricia van den WijngaardZoek in de artikelen

kringeltje
kringel verdeler
button met nettie in de keuken

365 dagen

GEZOND(er) van A tot Z

kringel verdeler
kringeltje

Vrijblijvend kennismaken met een EetLijn Coach?