Blogs

Bindmiddelen, alléén maar functioneel of ook gezond?
Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je een gerecht wilt binden? Zeker te weten dat er in elk keukenkastje wel bindmiddelen te vinden zijn. Maar er is zóveel keus… en wat is nou een goed bindmiddel? Da…
lees verder
Knappe knolselderij, we moeten jou méér gaan waarderen
Echt aantrekkelijk ziet hij er niet uit, de knolselderij. Maar als je hem wat beter leert kennen, dan weet je waarom je hem juist nú wat vaker in je keuken moet uitnodigen. Want de knolselderij is hee…
lees verder
Avocado’s en 9 redenen waarom hij zo gezond is
Avocado is een heel veelzijdige vrucht voor in de keuken. Je kunt er werkelijk álle kanten mee op. Door de sla, je kunt er een chocomousse mee maken, een zalmtaartje, de mogelijkheden zijn werkelijk o…
lees verder
Coronavirus en 12 gezonde tips
Voel jij je soms ook zo machteloos om te moeten strijden tegen een onzichtbare vijand? Ik heb namelijk dat gevoel. Want hoewel ik heel goed besef dat we allerlei maatregelen moeten nemen om het Corona…
lees verder
Ananas, en wel 5 redenen om het vaker op het menu te zetten.
Is het je wel eens opgevallen dat wanneer je yoghurt of kwark klaarmaakt en je doet daar verse ananas door, dat de yoghurt na korte tijd dun wordt en bitter? Dat heeft alles te maken met een eiwit spl…
lees verder
Winterdepressie en 6 tips wat je er zelf aan kunt doen
Winterdepressie; in de winter lopen er in Nederland weer legio mensen rond die daar last van hebben. Voor het gros van de Nederlanders is de winter een knusse en gezellige tijd. Dat begint al als de b…
lees verder