Blogs
Glucosamine voor sterk kraakbeen: Alles wat je erover moet weten!
Glucosamine is een stof die van nature voorkomt in het menselijk lichaam, vooral in het kraakbeen, gewrichtspezen en gewrichtsbanden. Chemisch gezien is glucosamine is een aminosuiker die in het licha…
lees verderBrood: waarom wel of waarom niet? Alles over de voor- en nadelen!
Brood, daar zit wat in. Ja, maar wát zit er dan in? En heb je het nodig? Tja, daar zijn dus hele discussies over. Er zijn voorstanders en tegenstanders van het eten van brood en er is vooral heel veel…
lees verderDe darmen als basis voor je gezondheid. En wat als het mis gaat?
De darmen: voor de meeste mensen nog steeds geen gemakkelijk onderwerp om over te praten. Maar wist je dat voor een groot deel de gezondheid van je hele lichaam (en geest) staat of valt met de gezondh…
lees verderAmandelen: ze zitten BOMvol voedingsstoffen. Met 12 eigenschappen die je gezondheid kunnen ondersteunen!
Amandelen zijn populaire, gezonde noten. Alhoewel het niet eens echte noten zijn. Amandelen vormen een heerlijke snack voor tussendoor. Ook bevatten ze heel veel voedingsstoffen. In dit blog kun je er…
lees verderLipoedeem: een pijnlijk verhaal, mét hoop: 4 leefstijltips en dé voedingstip!
Lipoedeem is een uiterst vervelende, pijnlijke aandoening die niet heel erg bekend is. Toch heeft 1 op de 10 vrouwen er last van. Hoog tijd dus om hier meer informatie over te geven. In dit blog kun j…
lees verderCaseïne: waardevol eiwit of bedreiging voor je gezondheid? Met 10 tips voor het al dan niet gebruiken van melk
Caseïne in zuivel: kan dat de oorzaak zijn van buikpijn, diarree, eczeem en loopoortjes bij kinderen en vele vage klachten bij volwassenen? Zou het dan beter zijn om zuivel maar te laten staan? Of zij…
lees verder